طرز تهیه خورش کرفس با گوشت گوسفندی

خورش کرفس با گوشت گوسفندی یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی است که علاوه بر رستوران های خانگی، در هر خانه ایرانی طبخ می شود. این خورش جزء سخت ترین خورش ها است زیرا طرز تهیه و جا افتادن آن زمان می برد. ناگفته نماند که پخت خورش کرفس متفاوت بوده و هر آشپزی بر اساس تجربه آن را درست می کند. به طور معمول کرفس با نعنا و جعفری تهیه می شود که در این مقاله قصد داریم خورشت کرفس با گوشت را ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید.

خورش کرفس با گوشت گوسفندی

 

 

مواد لازم برای خورش کرفس با گوشت گوسفندی

برای طرز تهیه خورش کرفس با گوشت گوسفندی باید تعداد را در نظر بگیرید. زیرا هر چه مقدار مواد زیاد باشد زمان بیشتری برای پخت لازم خواهد بود. این روش پخت برای 4 نفر در نظر گرفته شده که اگر خواستید می توانید به مواد آن بیفزایید. برخی افراد کرفس را با گوشت مرغ یا گوشت گاو می پزند، با توجه به تجربه ای که ما از پخت خورشت کرفس داشتیم، گوشت گوسفندی بهترین انتخاب بوده و غذا را لذیذتر می کند.

 

مواد لازم خورش کرفس:

پیاز 2 عدد

گوشت خورشتی (ترجیحا گوشت گوسفند) 300 گرم

کرفس 500 گرم

برگ کرفس 100 گرم

لیموعمانی 3 عدد

نعنا تازه 20 گرم

جعفری تازه 80 گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

خورش کرفس مجلسی

 

روش پختن خورش کرفس با گوشت

روش پخت خورش کرفس با گوشت گوسفندی راحت بوده و نیاز به مواد غذایی خاصی نخواهد بود. فقط برای پخت آن حدود 180 دقیقه وقت لازم است تا کاملا جا بیفتد و خوش طعم شود.

 

1.در مرحله اول باید کرفس ها را شسته و بعد از اینکه آب آن رفت، به اندازه دلخواهتان خرد کنید. می توانید برگ های کرفس را به همراه نعنا و جعفری خرد کنید و در یک ماهیتابه داغ تفت دهید تا سرخ شوند.

 

2.پیاز یکی از مهمترین مراحل هر خورش است در نتیجه از آن غافل نشوید. پیازها را به صورت نگینی یا هر اندازه ای که دوست دارید سرخ کنید. بعد آنها را درون یک ماهیتابه داغ ریخته و تفت دهید تا طلایی شوند. در مرحله بعد گوشت گوسفندی را خورد کرده و به همراه زردچوبه و فلفل به ماهیتابه پیازها اضافه کنید. اجازه دهید گوشت ها تغییر رنگ دهند.

 

3.بعد از اینکه مطمئن شدید گوشت گوسفندی، تا حدودی رنگ قهوه ای گرفت؛ رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده به آن اضافه کنید. بعد چند لیوان آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

 

4.بعد از پیاز، لیمو عمانی خورش کرفس را لذیذتر می کند. در نتیجه تعداد لیمو عمانی که در نظر دارید را با چنگال سوراخ کرده و داخل تابه گوشت بریزید. بعد از اینکه گوشت ها کاملا پخت، سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کنید. بسته به ذائقه مهمانان می توانید به جای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.

 

  1. خورش کرفس با گوشت گوسفندی باید روی حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه بجوشد و جا بیفتد. اگر احساس می کنید به زمان بیشتری احتیاج است، اجازه دهید روی حرارت خیلی کم بپزد. در مرحله یکی مانده به آخر، وقتی خورش جا افتاد درون ظرف مخصوص خورش بریزید و روی آن مقدار کمی روغن داغ بریزید.

 

6.بعد از اتمام پخت خورش، می توانید آن را به همراه برنج یا نان سرو کنید. اما فراموش نکنید برنج یکی از مهمترین قسمت سفره ایرانیان بوده و تمام خورش ها را به همراه برنج سرو می کنند. در نتیجه اگر قصد دارید این غذا را برای یک توریست خارجی تهیه کنید، بهتر است نوع اصیل و مجلسی آن را بپزید. امیدواریم از خوردن این غذای ایرانی نهایت لذت را تجربه کنید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

hektori کانون فرهنگی هنری شاه خراسان Henry Xe42 گلبن یاس آموزش رايگان طراحي سايت و سئو مجله گردشگری وبلاگ تستی دیاناپلاست مظاهر نصیری