طرز پخت غذایی مجلسی با ران بوقلمون
بوقلمون پرنده ای بزرگ و سنگین وزن است که در برخی خانه ها در شمال کشور وجود دارند. گوشت بوقلمون از دو رنگ سفید و قرمز تشکیل شده که نیمی از بدن این پرنده گوشت سفید است. جالب است بدانید طعم و مزه هر قسمت از گوشت بوقلمون با هم فرق داشته و به نوبه خود لذیذ هستند. اما در این مقاله قصد داریم طرز پخت ران بوقلمون یا به قول معروف ژیگوی بوقلمون را ارائه دهیم تا در مراسم های لاکچری و پرزرق و برق خود بپزید و سرو کنید.
تهیه غذا ران بوقلمون
مواد لازم برای تهیه ران بوقلمون
قبل از اینکه مواد لازم برای پخت ران بوقلمون را ارائه دهیم لازم است بدانید؛ گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز از املاح معدنی مانند سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان و ویتامین های A، B1، B3، B6، B12 برخوردار است. اگر بخواهیم بوقلمون را با مرغ مقایسه کنیم، دارای ویتامین A بالایی بوده و در تقویت سیستم ایمنی بدن انسان نقش دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه این غذا را آموزش دهیم. ناگفته نماند که این غذا برای کودکان و افراد مسن بسیار مقوی بوده و به جای گوشت مرغ و گوشت قرمز می توانید از بوقلمون استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ژیگوی بوقلمون(این غذا برای 1 نفر بوده و می توانید تعداد ران را افزایش دهید):
1 عدد ران بوقلمون
به میزان لازم فلفل درشت
1 عدد پیاز
1 بوته سیر
1 ق م زردچوبه
5-4 عدد برگ بو
به میزان لازم نمک و به میزان لازم روغن مایع
روش پخت ژیگوی بوقلمون
1.برای اینکه بوقلمون به بهترین نحو ممکن پخته شود و نرم باشد باید آن را از شب قبل، شسته و توسط چاقو برش های کوچکی روی آن ایجاد کنید. داخل هر یک از این برش ها یک حبه سیر و 2 تا 3 عدد فلفل درشت و برگ بو داخل آن قرار دهید. بعد تمام محتویات را به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مواد به داخل گوشت بوقلمون نفوذ کند.
2.تعداد پیازهایی که انتخاب کردید را پوست ب
یرید و به صورت نگینی خرد کنید. بعد یک ماهیتابه گود انتخاب کنید و به همراه روغن روی گاز قرار دهید. بعد پیازها را داخل روغن داغ بریزید و کمی تفت دهید. در مرحله بعد زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و مجدد تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
3.حال بعد از گذشت 12 ساعت بوقلمون را از یخچال در آورید و به ماهیتابه اضافه کنید. حتما به اندازه یک استکان آب جوش روی ران بوقلمون بریزید و زیر حرارت را کم کنید. همینطور که بوقلمون به حال خود می پزد، نمک را بیفزایید و توسط یک کفگیر ران را به طرف های مختلف بچرخانید. حتما باید دو طرف ژیگوی بوقلمون پخته شود تا طعم لذیذ به خود بگیرد. بعد از اینکه مطمئن شدید داخل گوشت کاملا پخته شده گاز را خاموش کنید.
یکی از بهترین راه ها برای سرو بوقلمون، تهیه پوره سیب زمینی یا سبزیجات نیمه پخته است. البته برای سرو همچین غذایی محدودیتی وجود نداشته اما بهترین راه پوره سیب زمینی و سبزیجات خواهد بود.
پختن ژیگوی بوقلمون
نتیجه گیری
بوقلمون یکی از رسمی ترین غذاهایی است که در اکثر مراسم هایی مانند عروسی و تشریفات پر زرق و برق از آن استفاده می شود. این غذا علاوه بر اینکه طعم لذیذی دارد، به راحتی پخته شده و زمان زیادی برای تهیه آن لازم نیست. همچنین بر خلاف برخی تفکرات که بوقلمون در ایران نیست؛ ما برای راحتی شما در بین محصولاتمان بوقلمون هم به فروش می رسانیم. در نتیجه اگر قصد دارید یک مراسم حرفه ای تدارک ببینید برای لیست غذا از بوقلمون بهره ببرید.
درباره این سایت