دو دستور پخت خوراک مرغ

مرغ یکی از رایج ترین مواد غذایی است که در هر خانه ای یافت می شود. در نتیجه به وسیله مرغ می توان بهترین غذاهای خانگی یا رستورانی تهیه کرد. برخی افراد علاقه دارند در کنار غذاهای خود، خوراک های خوشمزه ای قرار دهند که بتوان با نان یا برنج سرو شود. در این دستور پخت ما قصد داریم یکی از لذیذترین خوراک هایی که هم در دورهمی ها و هم در مراسم مجلل سرو می شود را در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید طرز پخت خوراک مرغ را ارائه دهیم.

خوراک مرغ آسان

 

 

روش اول پخت خوراک مرغ

برای تهیه خوراک مرغ حتما مواد را از قبل آماده کنید. سعی کنید تا جای ممکن در تهیه این غذا از سینه مرغ استفاده کنید تا غذا خوش طعم و لذیذ تر شود. خوراک به همراه چاشنی های مختلف جذاب تر می شود؛ در نتیجه می توانید بسته به ذائقه و سلیقه مهمانان نوع چاشنی ها را تغییر دهید. در ادامه مواد لازم این غذا را توضیح می دهیم.

 

مواد لازم برای پخت خوراک مرغ آسان:

 

سینه مرغ مکعبی خرد شده 100 گرم

آب 250 میلی لیتر

 روغن زیتون 1 قاشق چای خوری

 کدوی خرد شده 50 گرم

هویج خرد کرده 50 گرم

 سیب زمینی خرد شده 50 گرم

 

طرز پخت خوراک

1.مرغ های تکه شده را به همراه آب داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا نرم شوند. روغن زیتون و سبزیجات را به آن اضافه کنید تا مواد پخته شده و آب آن کار برود. این غذا نسبتا آسان و رژیمی بوده و برای افرادی که به گوشت قرمز علاقه ندارند، گزینه خوبی خواهد بود.

 

نکته مهم: این غذا را به هیچ عنوان با سرخ کن درست نکنید. در کنار خوراک می توانید هر نانی که دوست دارید قرار دهید. برخی مواقع با برنج هم خوشمزه شده و می توان به عنوان غذایی مجلسی سرو کرد.

 

 

روش دوم پخت خوراک مرغ با سبزیجات

این روش نسبت به روش اول، مقداری سالم تر بوده و برای افرادی که سیب زمینی میل نمی کنند مناسب است. برخی افراد نیز به سبزیجات علاقه زیادی داشته و در اکثر مواقع به صورت پخته و خام مصرف می کنند. در نتیجه این خوراک مرغ انتخاب خوبی برای ناهار یا شام شما خواهد بود.

خوراک مرغ مجلسی

 

مواد لازم:

سینه مرغ 1/2

هویج  3عدد

فلفل دلمه کوچک 1 عدد

پیاز 1 عدد متوسط

 قارچ 200 گرم

 سیب زمینی 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی 1و نیم قاشق سوپ خوری

 آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

 نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روش ترکیب مواد خوراک مرغ

1.در مرحله اول مواد را به صورت خلالی خرید کنید. بعد در یک ماهیتابه جدا که پیازها را در آن تفت داده اید، سینه مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید مرغ ها به همراه پیازها سرخ شوند و تغییر رنگ دهند.

 

2.هویج های خلالی و فلفل دلمه را اضافه کرده و مجدد با تمام مواد تفت می دهیم. بعد آبلیمو را اضافه کنید تا قارچها سیاه نشوند.

 

3.بقیه مواد مانند زردچوبه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و بعد از تفت دادن، مقدار لیوان آبی که تعیین کردیم را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید تا نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد. اما به آن سر بزنید.

 

غذای شما اکنون آماده است و می توانید به همراه هر نوع چاشنی که دوست دارید سرو کنید. به یاد داشته باشید این غذا علاوه بر اینکه گزینه خوبی برای مهمانی است، یک خوراک رژیمی بوده و برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند انتخاب خوبی خواهد بود. سعی کنید از سبزیجات ارگانیک در این غذا استفاده کنید تا سالم تر باشد و نفخ آن آسان تر باشد.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اختلالات خواب Michael بتن ریزی کف همه چی موجوده آسمان کویر اخبار جدید | خبر روز | سایت خبری آفتاب welcome to my world فروش ميلگرد و تير آهن بدون واسطه رزرو هتل