طرز تهیه 2 روش پیتزا استیک
اگر به دنبال فست فودی خوشمزه و لذیذ هستید که در خانه آن را تهیه کنید، ما پیتزا استیک را به شما پیشنهاد می کنیم. این غذا که در وهله اول مخصوص کشور ایتالیا بود، در ایران نیز رواج یافت و اکنون به محبوب ترین فست فود تبدیل شده است. جالب است بدانید پیتزا غذایی است که به روش های مختلف طبخ شده و از کودک تا میانسال از خوردن آن لذت می برند. در نتیجه می توانید در مهمانی ها خود نیز سرو کنید.
پیتزا استیک
مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک
گوشت گوساله 200 گرم
پیاز 1 عدد کوچک
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
قارچ به میزان دلخواه
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
گشنیز خرد شده 3 قاشق چای خوری
پنیر موزارلا به مقدار لازم
سویا سس و سس کچاپ به میزان لازم
نحوه تهیه پیتزا استیک
1.قبل از هر مسئله ای لازم است بدانید برای تهیه این غذا 1 ساعت وقت لازم است. در قدم اول لازم است پیازها را نگینی و ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید.
2.بعد گوشت گوساله را خرد کنید و درون ماهیتابه تفت دهید. بعد کمی آب اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا پخته شود. ناگفته نماند که اگر گوشت های خود را نازک در نظر گرفته اید نیازی به اضافه کردن آب نیست.
3.بعد از اینکه گوشت ها پخت، آن ها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سس سویا قرار دهید تا گوشت ها مزه سویا را به خود بگیرد.
4.سینی فر را در آورده و کف آن را روغنی کنید. اگر خمیر پیتزا را از قبل درست کرده اید کف سینی قرار دهید یا اگر خمیر آماده دارید، کنار هم قرار دهید.
5.در مرحله بعد سس کچاپ را روی خمیر ریخته و با قاشق یا یک قلمو آشپزی روی آن را صاف کنید.
6.یک لایه پنیر موزارلا روی خمیر ریخته و به صورت یکدست پخش کنید. در لایه بعدی گوجه فرنگی هایی که از قبل حلقه کردید را بریزید و گشنیزهای خرد شده را اضافه کنید. فلفل دلمه عطر خوبی به پیتزا می دهد، می توانید از آن هم استفاده کنید.
7.گوشت و قارچ خرد شده را به خمیر پیتزا اضافه کنید. بعد مجدد یک لایه پنیر به طور یکدست روی خمیر بریزید.
8.در انتها پیتزا استیک را درون فر 220 درجه سانتی گراد قرار دهید. پیتزای ما بعد از 15 دقیقه آماده است نوش جان کنید.
پیتزا سیر و استیک
روش دوم: پیتزای سیر و استیک
فرق پیتزای سیر و استیک با پیتزا استیک در مواد اولیه است. لازم است بدانید در این پیتزا باید 6 عدد سیر و یک ساقه جعفری اضافه کنید.
در قدم اول گوشت بارنج را بشویید و در یک ماهیتابه قرار دهید. روغن بریزید و اجازه دهید کمی سرخ شوند. نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا گوشت ها پخته شوند.
سیر و جعفری را خرد و ریز یا رنده کنید.
در این پیتزای استیک می توانید پنیر پارمسان بریزید. در نتیجه پنیر پارمسان، جعفری، نمک و روغن را میکس کنید تا یک مخلوطی صاف و یکدست ایجاد شود.
نان پیتزا را روی ظرف فر قرار دهید و تمام موادی که آماده کردید را لایه به لایه اضافه کنید. مانند پیتزای استیک پنیر پیتزا را در هر لایه اضافه کنید . آن را در دمای 220 درجه سانتی گراد فر قرار دهید. پیتزای شما آمادست.
نتیجه گیری
پیتزای استیک یکی از مجلل ترین پیتزاهایی است که می توانید در جمع های خانوادگی یا مهمانی های پر جمعیت سرو کنید. این غذا بسیار لذیذ خوشمزه بوده و با سرو کردن سس های مختلف می توانید طعم دلنشین ترین به آن ببخشید.
درباره این سایت